Tuinonderhoud

Maak kennis met Tom Pieters! Maken wij binnenkort ook kennis met u?

Tuinonderhoud bij Pieters

Tom Pieters Tuinaanleg & Onderhoud neemt graag de zorg voor uw tuin uit handen. Wij zijn in Zeeland zowel werkzaam in opdracht van particulieren als van bedrijven. Ook bedrijfstuinen hebben namelijk onderhoud nodig om de juiste uitstraling te behouden. Het onderhoud van tuinen beslaat een groot aantal werkzaamheden. Dat varieert van het wegnemen van onkruid tot bomen snoeien in Zeeland. Uw tuin staat er het hele jaar door prachtig bij als u het onderhoud uitbesteedt aan Tom Pieters.

 

Zoekt u een hovenier die 2x per jaar langskomt voor het grove snoeiwerk, of wekelijks onderhoud? Dat is waar wij u graag bij helpen met onze onderhoudspakketten.

tom-pieters-tuinonderhoud-zeeland

Bent u benieuwd welk onderhoudspakket het beste bij u past? We vertellen het u graag met bijbehorende werkzaamheden.

GROEN – BASIS ★

Heeft u zelf groene vingers en bent u maar al te graag in uw tuin bezig maar wilt u 4xper jaar het grotere onderhoud (zoals het snoeien en het knippen van de hagen) aan een vakman wilt over laten, dan is het GROEN – BASIS echt iets voor u.

 

In zowel het voorjaar, de zomer, het najaar als de winter krijgt uw tuin een complete onderhoudsbeurt. Natuurlijk voeren wij alleen de werkzaamheden uit die op uw tuin en wensen van toepassing zijn.

GROEN – PLUS ★★

Wilt u geen omkijken naar het onderhoud van de tuin maar maait u zelf graag nog het gras? Dan sluit het pakket GROEN – PLUS aan bij uw tuinwensen. In de maanden maart tot en met december komen wij om de drie weken het complete onderhoud uit voeren en in de wintermaanden krijgt uw tuin nog een volledige winterbeurt.

 

Kortom, alle tijd te genieten van uw vrije tijd, of juist uw focus op het werk te kunnen houden en geen omkijken te hebben naar de tuin. Want die wordt tot in de puntjes verzorgd door Pieters.

GROEN – UIT DE KUNST ★★★

Wilt u volledig ontzorgd worden en genieten van een tuin die het gehele jaar op orde is. En waarbij de tuin bloeit en groeit door het juiste onderhoud? Kies dan voor ons onderhoudspakket GROEN – UIT DE KUNST.

 

In het groeiseizoen wordt om de 10 dagen het gras gemaaid en worden alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in uw tuin uitgevoerd.

GROEN – FLEXIBEL

Uiteraard bieden wij ook een pakket dat volledig afgestemd kan worden op uw voorkeuren. Dit pakket heet GROEN – FLEXIBEL en bevat alleen de werkzaamheden die u heeft geselecteerd. U belt en wij komen! Wij brengen de gewerkte uren, afvoerkosten en materialen in rekening en u heeft nergens omkijken naar.

 

Zo kunnen wij u ontzorgen wanneer dat u uitkomt!

Liefde voor de tuin.

Als rasechte hovenier in Zeeland hebben wij enorm groene vingers en willen wij niks anders dan een prachtige tuin creëren bij u!

Altijd een eerlijke prijs!

Samen gaan we voor het beste resultaat voor uw tuin. Wij zorgen bij elke opdracht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken deze volledig inzichtelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kwalitatieve producten.

Wij gebruiken uitsluitend de meest kwalitatieve producten om uw tuin piekfijn in orde te krijgen. Zodat u járenlang kunt genieten van uw tuin!

Geniet optimaal van uw tuin

Een goed onderhouden tuin vormt de basis om volop te genieten. Het is niet fijn als u bij mooi weer op het terras zit en tegen het onkruid aankijkt. Of als het gras weer veel te hoog staat en er onverzorgd uitziet. Dan is het niet genieten van uw tuin, maar ergert u zich vooral. Dat hoeft voortaan niet meer. Tom Pieters komt bij u langs om de tuin in orde te maken en deze bij te houden. Dat is ideaal als u helemaal geen tijd heeft om de tuin te onderhouden. Of als u liever van uw tuin geniet dan dat u erin werkt. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Of om direct in overleg een compleet onderhoudsplan op te stellen. Wij zijn flexibel als het gaat om de onderhoudswerkzaamheden en komen aan uw wensen tegemoet.

Tuinonderhoud gevraagd?

Tuinonderhoud gevraagd door een particulier of bedrijf in Zeeland? Tom Pieters staat als hovenier in Zeeland voor u klaar. Wij bieden u verschillende onderhoudspakketten om een keuze uit te maken. Zo kiest u gemakkelijk een onderhoudspakket dat bij u past. Bijvoorbeeld met volledige ontzorging of op flexibele basis. Een volledige ontzorging betekent dat wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden op periodieke basis verrichten. Wilt u meer flexibiliteit en alleen een hovenier inschakelen als u dat nodig vindt? Ook dat is geen probleem. U heeft de mogelijkheid om bepaalde werkzaamheden voor tuinonderhoud te selecteren.

Onderhoud tuin in voorjaar en najaar

Als het lentezonnetje zijn opwachting maakt, wilt u natuurlijk meteen van uw tuin genieten. Na een lange winter is het wel nodig om de tuin voor de lente klaar te maken. Bijvoorbeeld door het bestaande onkruid te verwijderen en het gazon te bemesten. Of door bepaalde bloemsoorten en struiken te snoeien, zoals hortensia´s en rozen. Tom Pieters maakt uw tuin klaar voor het voorjaar. Na de zomer is het dan tijd om uw tuin winterklaar te maken. Bijvoorbeeld door de bomen te snoeien in Zeeland. Of om de buxusplanten bij te werken. Het duurt dan nog even voordat het weer voorjaar is. Als u de volgende lente van prachtige bloemen wilt genieten, is het tijd om alvast bloembollen te planten, zoals narcissen of hyacinten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u het tuinonderhoud graag uitbesteden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een eerlijke prijs. Of stuur even een mailtje naar Pieters Tuinaanleg & Onderhoud. Dan reageren wij snel om uw wensen te bespreken.

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.