Schuttingen

Een kwalitatieve erfafscheiding, dat wilt u toch ook?

Een stormbestendige, duurzame en privacy biedende erfafscheiding.

Die wil iedereen toch? Pieters verzorgt schuttingen met diverse opties. Altijd gebouwd om geen omkijken meer naar te hebben en zorgeloos achter te kunnen genieten van de sfeervolle tuin. Woont u in Zeeland en wilt u een schutting laten plaatsen? Pieters Tuinaanleg & Onderhoud is een specialist op het gebied van schuttingbouw in Zeeland. Een schutting zetten in tuinen is vakwerk en u bent bij ons van kwaliteit verzekerd.

Oude schutting verwijderen? Oude coniferenhaag uitgraven? Wij draaien onze hand er niet voor om en doen u graag een aanbieding om hierin ontzorgd te worden.

tom-pieters-schutting-zetten-zeeland

Schutting laten zetten met keuze uit ruim assortiment

Bij de keuze voor een schutting laten plaatsen in Zeeland heeft u de keuze uit een ruim assortiment met tuinafscheidingen. Het is ook belangrijk om met bepaalde aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met de gewenste hoogte van de schutting. Of met het soort materiaal waar de schutting van is gemaakt. Een tuinafscheiding met bamboematten geeft een heel andere uitstraling dan een houten schutting met hardhouten palen en planken. Zo heeft een schutting van composiet ook weer een hele andere stijl. Of wilt u een tuinafscheiding met doorkijk? In dat geval biedt een tuinhek weer uitkomst. Hekwerk is ideaal om de tuin af te scheiden en toch vrij uitzicht te behouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Tom Pieters.

Liefde voor de tuin.

Als rasechte hovenier in Zeeland hebben wij enorm groene vingers en willen wij niks anders dan een prachtige tuin creëren bij u!

Altijd een eerlijke prijs!

Samen gaan we voor het beste resultaat voor uw tuin. Wij zorgen bij elke opdracht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken deze volledig inzichtelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kwalitatieve producten.

Wij gebruiken uitsluitend de meest kwalitatieve producten om uw tuin piekfijn in orde te krijgen. Zodat u járenlang kunt genieten van uw tuin!

Schutting in Zeeland plaatsen

Een schutting plaatsen of schuttingen laten plaatsen is een van de specialiteiten van ons hoveniersbedrijf. Wij voorzien u dan ook graag van advies bij het maken van een keuze. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat de schutting geschikt is om planten tegen aan te laten groeien? Of wilt een zo strak en modern mogelijke uitvoering? Het is uiteraard ook van belangrijk om bij schuttingen laten plaatsen rekening te houden met de duurzaamheid. Een schutting plaatsen van hardhout geeft bijvoorbeeld als de garantie op een lange levensduur. Als u kiest voor een schutting laten plaatsen in Zeeland gaan wij altijd vakkundig te werk. Bovendien hanteren wij aantrekkelijke prijzen op het gebied van schuttingbouw Zeeland. Zo heeft u de mogelijkheid voordelig een schutting te laten zetten.

tom-pieters-wemeldinge-project-1

Schuttingbouw Zeeland: voor aantrekkelijke prijzen schutting zetten

De prijs van een schutting in Zeeland is afhankelijk van meerdere factoren. De schuttingbouw in Zeeland kent namelijk uiteenlopende tarieven. Er is bijvoorbeeld verschil in het soort materiaal van de schutting Zeeland. Of in de lengte als het gaat om een schutting laten zetten. Schuttingen laten plaatsen over een lengte van twintig meter brengt meer kosten met zich mee dan een schutting laten zetten over een lengte van vijf meter. Pieters Tuinaanleg & Onderhoud biedt u graag de nodige transparantie in de kosten van een schutting Zeeland. U heeft dan ook de mogelijkheid om voor een schutting laten plaatsen in Zeeland een offerte aan te vragen. Of om vrijblijvend contact op te nemen met betrekking tot schuttingen te laten plaatsen. Tom Pieters geeft u graag vrijblijvend meer informatie over een schutting zetten of schutting laten plaatsen in Zeeland.

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.