Werkzaamheden

Voor alles wat uw tuin nodig heeft, daar zijn wij voor!

Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Laat er geen gras over groeien en kijk snel naar de opties!

Bestrating

Voor- of achtertuin bestraten? Of heeft u een oprit die wel weer een opknapbeurt kan gebruiken? Wij maken er weer een, eventueel onkruidvrije, strakke tuin van! Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder!

Schuttingen

Liever wat meer privacy? Of is uw schutting aan vervanging toe? U kiest zelf de schutting, eventueel in overleg met onze tuinprofessionals, en wij plaatsen hem kaarsrecht in uw tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder op de Schuttingen pagina.

Overkappingen

Schijnt de zon de héle dag in uw tuin? Dan kunt u wel wat schaduw gebruiken. Wat dacht u van een heerlijke overkapping waar u ‘s avonds tot in de late uurtjes nog kunt genieten? Wij plaatsen ze graag in de vormen en maten die bij u passen! Ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Tuinaanleg

Denkt u aan een splinternieuwe tuinaanleg of wilt u uw tuin op laten knappen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van een tuin. Lees snel verder en bekijk de mogelijkheden.

 

Ontwerp

Een mooie tuin die echt bij u past, begint met een doordacht tuinontwerp. Wij kunnen u daar uitstekend bij helpen. Wij zijn namelijk van alle markten thuis en weten precies wat er nodig is voor een effectief ontwerp van een tuin. Benieuwd wat hiervoor de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

 

Tuinkamer

Een makkelijke manier om uw huis te vergroten en meer te profiteren van uw tuin is het aanleggen van een tuinkamer. Deze is namelijk zo gemaakt dat u het gevoel hebt buiten te zitten, terwijl u helemaal beschut bent. Lees verder en kom erachter wat voor verschillende soorten tuinkamers tot de mogelijkheden behoren.

Beplanting

Bij de aanleg van een nieuwe tuin of het herstructureren van een bestaand exemplaar is een beplantingsplan onmisbaar. Een tuin die helemaal naar uw zin is, vraagt namelijk om de juiste tuinbeplanting. Wij helpen u hier graag bij. Lees verder voor meer informatie.

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.