Bestrating

Ontdek de mogelijkheden om uw tuin te bestraten

Het vakkundig aanleggen van uw bestrating…

Dat kunnen wij voor u regelen bij Tom Pieters Tuinaanleg & Onderhoud! In een creatief proces samen tot een sfeervolle invulling komen van uw tuin met een hoog afwerkingsniveau staat bij ons centraal. De juiste afwatering, hoogwaardige materiaalkeuze, nette afwerking en oplevering is bij Pieters vanzelfsprekend.

 

Zoals u mag verwachten ontzorgt Pieters van a tot z. Eén offerte, één aanspreekpunt. Hoe fijn is dat! Wij voorzien u van alle gemakken en organiseren uw klus dan ook volledig.

tom-pieters-tuinhuis-bouwen-tuinaanleg-hovenier

Tuin bestraten met keuze uit vele soorten tuintegels, stenen en grind

Bestrating maakt een belangrijk onderdeel uit van de sfeerbepaling in uw tuin. Grote tegels van beton zorgen bijvoorbeeld voor een ruimtelijk effect. Een kleine tuin lijkt hierdoor meteen groter. Siergrind als deel van de tuinbestrating geeft weer een heel andere sfeer en uitstraling aan uw tuin. Zo zijn er ook allerlei soorten klinkers als gebakken straatstenen of waaltjes die het verschil maken. Wij adviseren u uiteraard graag bij het maken van een keuze voor de ideale tuintegels. Bij het aanleggen van de tuinbestrating houden wij met allerlei aspecten rekening. Bijvoorbeeld met de afwatering, zodat er geen water blijft staan na een hevige regenbui. De bestrating van tuinen is een van de specialiteiten van ons hoveniersbedrijf. Overigens vormt de tuin laten bestraten ook onderdeel van een complete tuinaanleg. Wij zijn wat dat betreft flexibel en bestraten uw tuin opnieuw of leggen vanaf het eerste ontwerp uw tuin volledig aan.

Liefde voor de tuin.

Als rasechte hovenier in Zeeland hebben wij enorm groene vingers en willen wij niks anders dan een prachtige tuin creëren bij u!

Altijd een eerlijke prijs!

Samen gaan we voor het beste resultaat voor uw tuin. Wij zorgen bij elke opdracht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken deze volledig inzichtelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kwalitatieve producten.

Wij gebruiken uitsluitend de meest kwalitatieve producten om uw tuin piekfijn in orde te krijgen. Zodat u járenlang kunt genieten van uw tuin!

Bestrating en legverband

De tegels of stenen van uw keuze zijn niet de enige bepalende factoren voor de sfeer en uitstraling. Datzelfde geldt namelijk ook voor het legverband. Stenen zijn op verschillende manieren in verband te leggen. Bijvoorbeeld in de vorm van een blokverband. Dat betekent dat wij de tuintegels zo leggen dat er vierkanten ontstaan. Een ander legverband is halfsteensverband dat heel populair is om toe te passen in tuinen. Deze vorm oogt wat speelser met stenen die lijken te verspringen. Zo zijn er nog veel meer legverbanden die Tom Pieters graag met u doorneemt. Uiteraard is het mogelijk om voorbeelden te bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van de opties.

project-goes-tom-pieters

Tuin opnieuw bestraten kosten

De tuin opnieuw bestraten en de kosten daarvan is bij ons altijd gebaseerd op een eerlijke prijs. Ieder project bekijken wij individueel. De keuze voor een soort bestrating speelt bijvoorbeeld een rol bij een tuin laten bestraten. Dat geldt ook voor de grootte van het oppervlak en de arbeidsintensiviteit van de tuin bestrating. Voor de tuin opnieuw bestraten en de kosten ervan bieden wij u graag de gelegenheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Pieters Tuinaanleg & Onderhoud is een hoveniersbedrijf waar u op een eerlijke prijs mag rekenen. Bovendien realiseren wij elk project met de beste kwaliteit voor de beste prijs. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan als het gaat om de kosten van de tuin opnieuw bestraten. Wij houden van heldere communicatie en dat geldt ook voor de tarieven die wij hanteren. Neem daarom contact op of vraag vrijblijvend een offerte tuin bestraten of tuin opnieuw bestraten aan.

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.