Overkappingen

Heerlijk genieten van uw eigen tuinoverkapping!

Tuinoverkapping, sfeervol genieten!

Pieters bouwt al jaren met passie voor sfeer en vakmanschap houten overkappingen, tuinkamers en schuren. Altijd met oog voor detail, nette afwerking en sfeervolle indeling. Bent u op zoek naar een tuinoverkapping op maat? De mogelijkheden met tuinoverkappingen zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping, luxe tuinoverkapping, een overkapping aan huis of een losse tuinoverkapping.

 

Wees voorbereid, want straks zit u meer in de tuin dan u denkt. Velen gingen u hierin voor en keer op keer kregen wij te horen wat een toevoeging de tuinkamer is aan de tuin. Een verlengstuk van uw woning. Geweldig!

tom-pieters-tuinhuis-bouwen-tuinaanleg-hovenier

De voordelen van een overkapping aan huis

Wilt u graag in weer en wind van uw tuin kunnen genieten? Dan is een overkapping aan huis een uitstekende keuze. Een tuinoverkapping zorgt namelijk voor een comfortabel afdak in weer en wind. Zo kunt u dankzij uw tuin overkapping zelfs in de regen buiten zitten. Een overkapping zetten is geen moeilijke klus en een losse tuinoverkapping kan overal in uw tuin. Zo kunt u kiezen voor een speciale terrasoverkapping, maar een losse tuinoverkapping behoort ook tot de mogelijkheden. Laat de tuinoverkapping op maat maken om uw luxe tuinoverkapping aan uw wensen aan te passen.

Liefde voor de tuin.

Als rasechte hovenier in Zeeland hebben wij enorm groene vingers en willen wij niks anders dan een prachtige tuin creëren bij u!

Altijd een eerlijke prijs!

Samen gaan we voor het beste resultaat voor uw tuin. Wij zorgen bij elke opdracht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken deze volledig inzichtelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kwalitatieve producten.

Wij gebruiken uitsluitend de meest kwalitatieve producten om uw tuin piekfijn in orde te krijgen. Zodat u járenlang kunt genieten van uw tuin!

De mogelijkheden met een overkapping in de tuin

Niet iedere overkapping is hetzelfde. Wilt u dus een tuinoverkapping op maat maken? Dan kunt u alle kanten op met uw tuinoverkapping. Een terrasoverkapping ziet er bijvoorbeeld gezellig uit met hout. U kunt een grote overkapping zetten, maar een klein formaat afdak in de tuin geeft juist een knusser gevoel. Deze luxe tuinoverkapping past perfect bij een moderne tuin. Bovendien zijn deze tuin overkappingen tegen weer en wind bestand. Geef de overkapping een neutrale kleur of ga juist voor opvallend met een felle overkapping in de tuin.

tom-pieters-project-wemeldinge-vakantiehuis

Een tuinoverkapping of afdak in de tuin voor een lage prijs

Voor wat voor soort afdak in de tuin u gaat: een voordelige tuin overkapping is altijd welkom. Een luxe tuinoverkapping, losse tuinoverkapping, terrasoverkapping of een overkapping aan huis brengen allemaal eigen kosten met zich mee. Zoekt u een hovenier om een overkapping te zetten voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw overkapping in de tuin. Wij zorgen ervoor dat u een tuinoverkapping op maat kunt krijgen voor een eerlijke prijs.

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.