Overkappingen

Heerlijk genieten van uw eigen tuinoverkapping!

Neem een tuinoverkapping en geniet volop van uw tuin

Het bouwen van tuinoverkappingen, tuinkamers en schuren is de passie van Tom Pieters. Daarom kunt u bij ons rekenen op pure vakmanschap tot in de details. Bent u dus op zoek naar een tuin- of terrasoverkapping op maat? Ontdek dan onze eindeloze mogelijkheden met tuinoverkappingen.

 

Zo kunt u kiezen voor een veranda overkapping, terrasoverkapping, luxe overkapping, een overkapping aan de schuur, vrijstaande tuinoverkapping of juist een overkapping aan het huis.

tom-pieters-tuinhuis-bouwen-tuinaanleg-hovenier

Profiteer snel van de voordelen door ons een overkapping te laten maken

Wilt u graag altijd van uw tuin kunnen genieten? Dan is een overkapping laten zetten een uitstekende keuze. Een tuinoverkapping zorgt namelijk voor een comfortabel afdak in allerlei weersomstandigheden. Zo kunt u dankzij uw overkapping zelfs als het regent gezellig buiten zitten. Ook als zonwering is een overkapping een prima oplossing.

 

Gaat u dus een overkapping laten plaatsen? Reken er dan op dat u straks vaker in de tuin zit dan u denkt. Een budget- of luxe overkapping aan het huis is namelijk een verlengstuk van uw woning. Bovendien hoeft u niet tegen het bouwproces op te zien. Het maken van een overkapping is namelijk niet al te complex.

 

De keuze maken voor uw ideale tuinoverkapping is misschien moeilijker door de vele mogelijkheden. Neemt u bijvoorbeeld een houten overkapping of een overkapping van aluminium? En kiest u voor een overkapping die is aangebouwd aan uw huis of schuur of neemt u een losse tuinoverkapping? In het laatste geval moet u ook bepalen waar u de overkapping plaatst, want dat kan namelijk op iedere geschikte plek in de tuin.

Liefde voor de tuin.

Als rasechte hovenier in Zeeland hebben wij enorm groene vingers en willen wij niks anders dan een prachtige tuin creëren bij u!

Altijd een eerlijke prijs!

Samen gaan we voor het beste resultaat voor uw tuin. Wij zorgen bij elke opdracht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en maken deze volledig inzichtelijk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kwalitatieve producten.

Wij gebruiken uitsluitend de meest kwalitatieve producten om uw tuin piekfijn in orde te krijgen. Zodat u járenlang kunt genieten van uw tuin!

Ga voor een tuinoverkapping van hoogwaardige materialen

Tom Pieters gebruikt alleen materialen van topkwaliteit. Zo zijn wij een grote fan van een overkapping van douglas hout. Deze houtsoort is namelijk zeer duurzaam en goed bestand tegen ons natte klimaat. Bovendien staat een douglas overkapping sfeervol door de warme kleur van het hout. Ook biedt het alle mogelijkheden voor een mooie overkapping. Zo kunt u een douglas overkapping met een schuur door ons laten maken, maar u kunt ook kiezen voor een douglas houten overkapping die los staat in de tuin of vaststaat aan uw huis.

 

Neemt u liever een aluminium terrasoverkapping of een terrasoverkapping met lamellen? Ook dan zorgen wij dat deze gemaakt wordt met de beste materialen en idem dito afwerking.

tom-pieters-project-wemeldinge-vakantiehuis

Wat kost een overkapping?

Wat een overkapping gaat kosten hangt af van verschillende factoren. Neemt u bijvoorbeeld een punt- of plat dak? Wordt de overkapping van douglas of aluminium? En wilt u een exclusieve overkapping met extra opties of gaat u voor een meer eenvoudige variant? Ook het laten plaatsen van een vrijstaande overkapping of een complete tuinschuur met overkapping verschilt in kosten. Wat uw keuze ook wordt, wij maken uw overkapping op maat tegen een eerlijke prijs.

 

Voordat wij aan de slag gaan weet u precies wat uw overkapping laten plaatsen gaat kosten. Neem dus gerust contact met ons op, zodat u snel volop kan genieten van het buiten zitten onder uw splinternieuwe overkapping in Zeeland!

Kwalitatief en betrouwbaar. Zonder addertje onder het gras.